+420 775 036 439

martina@dobrenavyky.cz

Několik let dozadu jsme si zvykli připravovat jídla i podle receptů od Antonie Mačingové. Tento recept je inspirován jejím mrkvovým perkeltem.

⏲ ​​Doba přípravy

15 minut, 20 minut vaření

📝 Potřebujeme

  • 500g mrkve
  • 4-5 ks petržele
  • 2 cibule
  • Dochucovadla: Cocos Aminos omáčka, mletý rozmarýn, mletý kmín
  • Ghí máslo a Olivový olej

👩‍🍳 Postup

Očistěte si cibuli, nakrájejte ji na malé kousky a vložte se lžící másla do hrnce. Očištěnou mrkev a petržel nakrájejte na tenké kroužky. Orestujte cibuli a po pár minutách přidejte také kořenovou zeleninu. Přidejte dochucovadla, pár minut ještě restujte a nakonec mírně podlijte vodou a polijte olivovým olejem. Hrnec zakryjte poklicí a nechte dusit na mírném ohni zhruba 15 minut do změknutí zeleniny.

Martina

Pomáhám lidem odhalit příčiny jejich zdravotních potíží a obnovit rovnováhu těla i mysli pomocí přírodní medicíny a dobrých návyků ve stravování a životním stylu. Věřím, že přirozená řešení v harmonii s tělem, bez zbytečné chemie, mají smysl.