Nejen během chladných měsíců je vhodné nastartovat trávení teplým jídlem, ať už vývarem nebo teplou kaší. Jednou z našich oblíbených je kokosově – jablečná verze.
⏲ Doba přípravy
15 minut
📝 Potřebujeme
- 400 ml kokosového mléka
- ½ hrníčku kokosové mouky
- 2 jablka
- 1 lžíce mleté skořice a lžíce kokosového oleje
- Extra: kolagen v prášku (dobrovolné)
- Ke zdobení: Ghí máslo, oříšky, lesní ovoce (čerstvé nebo lyofilizované)
👩🍳 Postup
V hrnci zahřejte kokosové mléko, přidejte kokosovou mouku a na kostičky nakrájená jablka. Vařte několik minut. Po odstavení směs rozmixujte ponorným mixérem. Pokud bude příliš řídká, přidejte ještě kokosovou mouku. Následně přidejte 1 lžíci skořice a kokosový olej. Do směsi můžete přimíchat kolagen, který slouží k podpoře a regeneraci pokožky, pleti, svalů, kloubů, vlasů.Na závěr kaši dozdobte rozpuštěným Ghí máslem, ořechy či lesním ovocem a výživnou snídani máte na stole. Dobrou chuť.