+420 775 036 439

martina@dobrenavyky.cz

Nejen během chladných měsíců je vhodné nastartovat trávení teplým jídlem, ať už vývarem nebo teplou kaší. Jednou z našich oblíbených je kokosově – jablečná verze.

⏲ ​​Doba přípravy

15 minut

📝 Potřebujeme

  • 400 ml kokosového mléka
  • ½ hrníčku kokosové mouky
  • 2 jablka
  • 1 lžíce mleté ​​skořice a lžíce kokosového oleje
  • Extra: kolagen v prášku (dobrovolné)
  • Ke zdobení: Ghí máslo, oříšky, lesní ovoce (čerstvé nebo lyofilizované)

👩‍🍳 Postup

V hrnci zahřejte kokosové mléko, přidejte kokosovou mouku a na kostičky nakrájená jablka. Vařte několik minut. Po odstavení směs rozmixujte ponorným mixérem. Pokud bude příliš řídká, přidejte ještě kokosovou mouku. Následně přidejte 1 lžíci skořice a kokosový olej. Do směsi můžete přimíchat kolagen, který slouží k podpoře a regeneraci pokožky, pleti, svalů, kloubů, vlasů.Na závěr kaši dozdobte rozpuštěným Ghí máslem, ořechy či lesním ovocem a výživnou snídani máte na stole. Dobrou chuť.

Martina

Pomáhám lidem odhalit příčiny jejich zdravotních potíží a obnovit rovnováhu těla i mysli pomocí přírodní medicíny a dobrých návyků ve stravování a životním stylu. Věřím, že přirozená řešení v harmonii s tělem, bez zbytečné chemie, mají smysl.